0
Няма добавени продукти

Ръководство за ползване

Уважаеми Клиенти, ползвайки нашият Е-магазин Вие имате възможност да закупите продуктите Jarrow Formulas директно от официалният представител на марката за България.  В електронния ни магазин може да пазарувате с или без регистрация. И в двата случая, Вие в пълна степен се възползвате от правата си на потребител, както и от нашите високи стандарти за обслужване изградени съгласно най-добрите търговски практики за он-лайн търговия. Регистрираните потребители могат:

 • да проследяват статуса на поръчките си, както и да виждат историята на всички поръчки направени до момента ;
 • да формират натрупване на стойност от всяка поръчка, което ще позволи включване в програмата „специален клиент“. научете повече…

Регистрацията е лесна, не отнема време и ние горещо Ви препоръчваме да се регистрирате.

РЕГИСТРАЦИЯ
Поставете курсора на мишката върху връзката  „ВХОД/РЕГИСТРАЦИЯ” намираща се в горният десен ъгъл на сайта, ако вече имате регистрация просто използвайте падащата форма за бърз вход, а ако все още нямате такава кликнете върху самата връзка в резултат на което ще бъдете прехвърлени в страницата „моят профил“:

 • насочете се към формата в дясно „Регистрация”;
 • попълнете полетата в прозореца (име и е-поща). и натиснете „регистрация“ след което ще бъдете прехвърлени в новосъздадения Ви профил.
 • тук е мястото да въведете вашите данни за доставка. Всички полета, маркирани със звездичка (*) са задължителни.
 • ако се регистрирате, като юридическо лице – напишете и името на компанията както и данните за фактура.
 • ако се регистрирате, като физическо лице оставете това поле празно;

ВАЖНО: За вашето спокойствие и сигурно използване на Е-магазина, трябва да знаете, че предоставянето на лични данни е защитено с SSL протокол и 256 битово криптиране. Моля, изписвайте всички данни на кирилица, за да се избегне риска от грешки!

С това регистрацията Ви е готова. Запомнете паролата, която сте въвели, както и Еmail-а, с който сте се регистрирали – те ще са ви необходими, за да влизате в сайта като регистриран потребител.

ИЗБОР НА ПРОДУКТИ
Разгледайте и изберете, предпочитания продукт. Уточнете количеството и допълнителните опции, ако продукта има такива, и след като сте направили вашия избор натиснете бутона „Купи”.

Повторете описаната процедура на избор за всеки продукт, който желаете да закупите. Ако вече познавате даден продукт и не желаете да разглеждате същия детайлно, то тогава можете да го добавите и от общите страници по категории чрез бутона „купи“  който се намира под всеки наличен кум момента продукт.

СЪВЕТ: Винаги разглеждайте внимателно секциите “Описание”, “Коментари” и “Сходни продукти”! Те ще ви помогнат да разберете повече за продукта, ще разберете какво мислят други потребители за него. Не се притеснявайте да оставите коментар за даден продукт, защото това ще помогне на всички потребители да се ориентират по-добре и да изберат точно това, от което имат нужда. 

ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА
Всички избрани продукти отиват във вашата “Количка” с покупки, която е видима през цялото време докато избирате и разглеждате магазина в горната дясна част на сайта.

Избирайки “Виж количката” може да видите всички подробности за избраните продукти и количества.

ВАЖНО: Продуктите, които виждате на този екран са избрани от вас, но все още не сте направили поръчка! За да ги поръчате трябва да изберете “Продължаване с поръчката”.

Тук може да отмените/премахнете продукти, които не желаете, като маркирате съответния продукт в колоната “Премахни” и след това натиснете “Обновяване на количката”.

Ако желаете да закупите и други продукти, преди да направите поръчка, се върнете в съответната категория от продукти и продължете пазаруването”. Така ще можете да добавите още продукти в “Количката”, без да променяте избраните вече продукти.

ПОРЪЧКА
Кликнете върху кошницата и след като сте сигурни, че тя съдържа всичко, което искате да поръчате, натиснете „Купуване”.

-Ако сте регистриран потребител: Ако сте пропуснали да влезете в сайта през „Вход” направете това на тази стъпка, като попълните данните за достъп до вашия профил.
-Ако не сте регистриран потребител: И не желаете да се регистрирате, направете покупката, като “Гост” като попълните данните за доставка.

Стъпка 1 –Въведете вашите данни за контакт и адрес. Тук може да въведете допълнителен адрес, на който да се извърши доставката. Този адрес е различен от основния и се използва в зависимост от вашите нужди.

Стъпка 2

 • Въведете ваучер за отстъпка, ако разполагате с такъв.
 • Изберете метод на разплащане

ИДЕЯ: Ако имате някакви специфични указания или изисквания, свързани с доставката и/или поръчката на продуктите ги напишете в полето “Добавете коментар към поръчката”.

ВАЖНО: Моля, изписвайте всички данни на кирилица, за да се избегне риска от грешки!

Стъпка 3 – Потвърждение на поръчката-В тази стъпка проверете дали всичко е коректно въведено, за да получите избраните продукти! Ако всичко е отразено правилно натиснете “ Поръчка”.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
В електронния магазин Jarrow Formulas България може да изберете един от следните начини на плащане:

 • Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера;
 • Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната банкова сметка;
 • Плащане чрез PayPal; може да платите с вашата кредитна карта ако нямате PayPal профил

СРОК НА ДОСТАВКА И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

Срокът на доставка е до 3 работни дни след обработка на заявката. В зависимост от предпочитания начин на плащане, поръчките се изпълняват, както следва:

 • плащане с наложен платеж – поръчките се обработват до 15.оо часа в деня на постъпване,  ако са постъпили след 15.оо часа  се обработват на следващия работен ден;
 • плащане с банков превод – поръчките се обработват на следващия ден от постъпване на плащането по сметка на компанията;

  Уникредит Булбанк АД
  BIC:
   BFTBBGSF
  IBAN: BG79UNCR76301076585425
  ТРИПИНГ ЕООД

 • плащане чрез PayPal – поръчките се обработват на следващия ден от постъпване на плащането по сметка на компанията;

ВАЖНО: Работните дни на Е-магазина са от Понеделник до Петък, 09:00 – 18:00 часа. Поръчки, направени през почивни дни или национални празници се обработват първия работен ден след тях. Поръчки могат да се изпращат за получаване в Събота (ако предпочитате), но не и за получаване в Неделя.

ИДЕЯ: Ако сте регистриран потребител може да проследите състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, от Вашия профил.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано, поради някоя от следните причини:

 • не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод;
 • потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка. Моля винаги посочвайте телефон, на който можем да ви открием за отстраняване на този проблем.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКИТЕ
За всяка направена поръчка, ще получите потвърждение по електронната поща, че същата е получена и заведена при нас. Когато Вашата поръчка е обработена и изпратена, ще получите второ потвърждение, че поръчката Ви е изпратена. В повечето случай, след получено потвърждение за изпратена поръчка, същата ще Ви бъде доставена на следващия ден, изключение правят малки насели места, който не се обслужват ежедневно от куриерските фирми. В този случай ще получите Вашата поръчка според графика за обслужване на куриерската фирма.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО!