0
Няма добавени продукти

Условия за доставка

Цени на доставка:

  • Всяка поръчка на стойност над 50.00 лв., направена от нашия фирмен Е-магазин се доставя безплатно за територията на цялата страна.
  • За всяка поръчка на стойност под 50.00 лв., се заплаща доставка 5.00 лв. за цялата страна.
  • За поръчки с фиксиран точен час, независимо от тяхната стойност, се заплаща цена от 7 лв.

Стойността на доставката се начислява допълнително върху стойността на поръчката.

Пример: Ако сумата, която е формирана от Вашата поръчка е 40.00 лв., цената, която ще трябва да заплатите на куриера е 45.00 лв. В тази цена е включена доставката (без точен час/ в рамките на работния ден), наложения платеж и застраховка. Моля имайте в предвид , че ако желаете точен час на доставка, допълнителното начисление върху доставката от страна на куриерските фирми е за сметка на Клиента.

Ако желаете да получите фактура с пратката си, трябва коректно да отбележите следните данни:

  1. Фирма / Три Имена
  2. ЕИН (Рег. по ДДС)/ ЕГН
  3. МОЛ (за фирми)
  4. Адрес на регистрация/ Адрес по ЛК

Поръчаните стоки се доставят от куриерски фирми, с които Трипинг ЕООД има сключен договор. Пратките се доставят на адрес за доставка, посочен от клиента в рамките на 1 до 3 работни дни в зависимост от спецификата на продукта и адреса за доставка., ако изрично не е посочен друг срок на продуктите.

Заплащането на закупените стоки се осъществява по начини, посочени в общите условия, а именно наложен платеж, чрез системата за разплащане с кредитни и дебитни карти PayPal или чрез банков превод. Доставки, платени по банка или чрез Pay Pal се извършват след получаване на превода. Разходите за наложен платеж и застраховка на стоките са за сметка на Трипинг ЕООД, освен в случай на изрично желание от страна на получателя за доставка от куриерска фирма, с която нямаме сключен договор. В този случай разходите се калкулират според тарифата на съответната фирма и са за сметка на получателя.

Поръчките се обработват до 15.00 часа на всеки работен ден. Направена поръчка след 15.00 часа се обработва до 15.00 часа на следващия работен ден. Работни дни на Е-магазина от Понеделник до Петък, 09:00 – 18:00 часа. Поръчки, направени през почивни дни или национални празници се обработват първия работен ден след тях.

За всяка направена поръчка, ще получите потвърждение по електронната поща, че същата е получена и заведена при нас. Когато Вашата поръчка е обработена и изпратена, ще получите второ потвърждение, че поръчката Ви е изпратена. В повечето случай, след получено потвърждение за изпратена поръчка, същата ще Ви бъде доставена на следващия ден, изключение правят малки насели места, който не се обслужват ежедневно от куриерските фирми. В този случай ще получите Вашата поръчка според графика за обслужване на куриерската фирма

Моля имайте в предвид че направени поръчки без посочен телефон за връзка не се обработват и изпращат.