0
Няма добавени продукти

Програма "Специален клиент"

Статуса „Специален клиент“ e нашата адмирация към лоялните ни клиенти. Cтaнeтe нaш Специален клиент и щe пoлyчитe чyдесни oтcтъпки за водещата марка Хранителни добавки! За нас „специалните клиенти“ са наистина СПЕЦИАЛНИ, защото ние знаем, че няма по-добра оценка за една марка от лоялността на клиенти притежаващи висока потребителска култура. Нашата програма е насочена към тези клиенти, които правят разлика между масово предлаганите хранителни добавки и нутрацевтиците Jarrow Formulas®, към тези, които са готови да платят по – висока цена за даден продукт, но никога не биха направили компромис с качеството относно своите хранителни добавки.

Haмaлeния зa Специалните ни клиенти:

  • Получавайки статус „Специален клиент“ вие ще ползвате търговска отстъпка от 12% зa всяка направена Он-лайн поръчка в нашият сайт, независимо от броя на избраните продукти в поръчката, стига те да не са вече намелени.
  • Отстъпка за вече намелени продукти. Към всяка вече действащата промоционална цена, независимо от процентното и намаление, се прилага и отстъпката от 5 %. По този начин максималните отстъпки за специални клиенти можете да достигне до 50 % от цената на даден продукт.

Кой пoлyчaвa статуса „Специален клиент“ ?

Всеки регистриран потребител, който е направил он-лайн поръчки за минимум 500 лв. от своя профил. Независимо дали сте направили еднократна поръчка или няколко такива (без ограничение във времето), когато общата стойност на вашите поръчки достигне 500 лв., Вие ще започнете да се възползвате от статута си на специален клиент. И към всички бъдещи поръчки ще получавате специалната отстъпка.

Как се ползва отстъпката ?

Много просто! Ако сте влезли в профила си Вие ще виждате, както регулярната цена на продуктите, така и Цената за Вас с включената отстъпка за специални клиенти. Избирате продуктите, които искате да закупите, и след като ги добавите в пазарската количка, ясно ще видите, че стойността на всеки добавен продукт в количката е намален с 12%, ако вече не е в промоция и 5% за тези които вече са намалени. Вашата обща отстъпка ще бъде посочена на отделен ред в поръчката като ред „Вие спестихте:“ . 

Важно е да знаете, че за да получите статус на специален клиент и в последствие да можете да се възползвате от отстъпката, трябва да сте направили и да правите, поръчките си от своя профил, като регистриран потребител на сайта.